16 березня 2017 р. аспірантка кафедри обліку та оподаткування Катерина Янковська взяла участь у «Форумі енергоощадності», який проходив у Львівській торгово-промисловій палаті. В рамках форуму було проведено науково-практичну конференцію «Енергозберження і нові можливості».

Тематика конференції: інноваційні технології створення комфортного житла; опалення та кліматизація; водопостачання та водовідведення; енергозбереження, альтернативна та відновлювана енергетика; фінансові інструменти для реалізації проектів з енерго- та ресурсозбереження; навчальні проекти у сфері енергозбереження.

До роботи конференції долучилися представники місцевих органів влади, вітчизняні та закордонні науковці і представники бізнесу, а також усі зацікавлені питаннями розвитку сфери енергоефективності.

Учасники конференції мали можливість ознайомитися з інноваційними технологіями у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики, обговорити актуальні проблеми, з якими стикається бізнес та інвестори під час реалізації проектів, а також налагодити співпрацю з місцевою владою у напрямку заміщення споживання газу.

Заходи такого плану сприятимуть популяризації економічних переваг енергоощадних проектів, а також інноваційних підходів до вирішення проблем цієї сфери, поширенню обґрунтованих рішень для ефективного використання енергії.