Бакалаври та магістри кафедри міжнародних економічних відносин, які здобули перемогу у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Міжнародна економіка», були делеговані на II етап, який проходив з 30 березня по 1 квітня 2017 року у Національному університеті «Львівська політехніка».

ІІ етап проходив у 2 тури (тестова та розрахункова частини з комплексу дисциплін) серед 95 представників освітніх установ усіх областей України. Студенти ЛНАУ отримали кілька нагород, зокрема диплом ІІІ ступеня здобула Х. Назаркевич (гр. МЕВ-6), грамотою за 1 місце у номінації «За креативний підхід до розв'язку задач» нагороджений М. Іващенко (гр. МЕВ-61), грамоту за 2 місце у номінації «За узагальнення міжнародного досвіду» отримав О. Оліх (гр. МЕВ-61).

Завдяки високому науковому рівню та практичній підготовці студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» економічного факультету Львівського національного аграрного університету вже традиційно стають переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади. В 2015–16 н.р. студенти кафедри міжнародних економічних відносин здобули 2 дипломи (один – ІІ ступеня та один – ІІІ) та 1 почесну грамоту за високий рівень наукового дослідження за темою «Продовольча безпека в Україні: стан та перспективи розвитку» у класичних ВНЗ України.

Усі студенти, які взяли участь у ІІ етапі отримали незабутні враження, набули досвіду конкурентної боротьби та завели нові знайомства.