20-23 червня 2017 р. викладачі ЛНАУ, доценти Сергій Сиротюк, Василь Томюк та Ганна Сиротюк, а також аспірантка економічного факультету Катерина Янковська взяли участь у IV Міжнародній конференції «Renewable energy sources: engineering, technology, innovation», яка проходила у м. Криниця-Здруй (Республіка Польща).

Тематика конференції охоплювала широке коло теоретичних і практичних аспектів сучасних технологій використання відновлюваних джерел енергії, таких як: сонячна енергія; геотермальна енергія; біомаса та паливо з біомаси; енергія вітру; теплові помпи; моделювання та оптимізація систем відновлюваних джерел енергії; сучасні технології зберігання енергії; політика і економіка відновлюваних джерел енергії тощо.

Учасники конференції від ЛНАУ представили стендову доповідь на тему: «Cost price of a unit of energy, obtained by the technology of methane fermentation of agricultural biomass conversion».

Участь у заходах на міжнародному рівні дає можливість поділитися власним досвідом з досліджуваної проблеми, об’єднати інтелектуальні можливості та налагодити нові ділові контакти з міжнародними партнерами.