Форум кар'єри, організований 5 жовтня 2017 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка – дієвий майданчик співпраці роботодавців, студентів, викладачів, органів влади та самоврядування для пошуку нових моделей взаємодії трикутника «держава-освіта-бізнес» з метою їх зближення в реаліях сучасного ринку праці.

Представниками від економічного факультету Львівського національного аграрного університету були доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Г.В. Марків та студенти економічних спеціальностей – Христина Макар, Марія Грисьо, Михайло Іващенко, Наталя Хромей. Студенти відвідали в рамках форуму такі тренінги: Кар’єра та турбота про майбутнє молоді у європейській компанії; Стипендіальна програма німецької економіки для України; Основні проекти ЄС Еразмус+ для молоді; StartUp – від ідеї до власного бізнесу.

Відвідавши цей форум, студенти мали нагоду отримати безкоштовні практичні поради щодо вибору місця праці, здобути необхідні для подальшого працевлаштування навички, отримати інформацію про програми практики, стажування та вакансії для студентів від провідних компаній і подати своє резюме.