30 березня – 06 жовтня 2017 року доцент кафедри економіки Львівського національного аграрного університету Ганна Володимирівна Сиротюк перебувала на науковому стажуванні у Варшавському університеті наук про життя (SGGW) (Варшава, Польща).

Мета стажування полягала у підвищенні кваліфікації, науковому та академічному обміні досвідом і знаннями з економічних дисциплін, пошуку наукових контактів з польськими професорами.

У рамках наукового стажування виконала поставлені завдання, а саме: вивчила європейський досвід організації навчально-методичної діяльності економічного факультету; ознайомилася з робочими програмами ОС «Бакалавр» та «Магістр», а також із навчальними програмами практик з метою гармонізації навчальних планів ЛНАУ суміжних напрямів підготовки; відвідала лекції професорів університету; взяла участь у спільних наукових та методичних заходах.

Під час стажування було опубліковано спільні наукові праці з професорами університету.

Крім того, під час зустрічі з деканом економічного факультету професором Ярославом Голембєвським обговорили умови співпраці економічних факультетів ЛНАУ та SGGW щодо майбутніх спільних наукових і прикладних проектів.

За результатами стажування доцент Ганна Володимирівна Сиротюк отримала сертифікат про підвищення кваліфікації.

Закордонне наукове стажування у Варшавському університеті наук про життя – це прекрасна можливість для українського викладача і науковця отримати цінний досвід навчально-методичної та наукової діяльності колег, накреслити перспективи подальшої співпраці.