31 жовтня 2017 року кафедрою фінансів, банківської справи та страхування проведено науково-практичний семінар «Фінансові аспекти пенсійної реформи».

Учасниками заходу були перший заступник начальника Головного управління ПФУ у Львівській області Олександр Сафін, заступник начальника Личаківського об’єднаного управління ПФУ у Львівській області Орися Бесага та начальник Локачинського об’єднаного управління ПФУ у Волинській області Ігор Стецюк. Семінар розпочала завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Оксана Грицина, яка наголосила на актуальності тематики даного заходу в умовах сьогодення. Доцільність запровадження пенсійної реформи висвітлила заступник завідувача кафедри Любов Синявська. Учасники науково-практичного семінару ознайомили присутніх з новинами пенсійного законодавства, дали відповідь на численні запитання аудиторії, яку представляли завідувачі кафедр економічного факультету, професорсько-викладацький склад та студенти. В процесі обговорення пенсійної реформи велися жваві дискусії, що надало заходу практичної спрямованості.

Проведення науково-практичних семінарів стало доброю традицією кафедри фінансів, банківської справи та страхування. Добре відомо, що підготовка висококваліфікованого фахівця будь-якої галузі можлива лише за умови поєднання глибоких теоретичних знань з практичними навичками. Останні набуваються не лише в процесі проходження виробничих практик, але й під час подібних заходів.