Починаючи з 2008 року в тиждень, що включає 10 грудня, ми святкуємо День прав людини на рівні окремої людини, груп, організацій, установ, підприємств тощо. Згідно з Указом Президента України від 08.12.2008 №1149/2008, враховуючи важливе значення правової освіти в розбудові України як правової держави, з метою виховання у громадян поваги до закону і прав людини, започатковано проведення Всеукраїнського тижня права. Основне гасло свята – «Гідність і справедливість для всіх нас». Зазвичай святкування тижня права супроводжується проведенням заходів з популяризації знань про людські права та Загальної декларації прав людини.

В рамках проведення «Всеукраїнського тижня права – 2017» 5 грудня 2017 року кафедра права та підприємництва Львівського НАУ провела лекторій  на тему: «Правове регулювання оплати праці молоді». Завідувач кафедри професор Ю.Е. Губені наголосив на об’єктивній необхідності вивчення і дослідження питань, пов’язаних з оплатою праці молоді для вдосконалення правових механізмів її регулювання та підвищення правового захисту молодих людей, запобігання порушенням їх прав і свобод.

Студенти 3 курсу спеціальності «Менеджмент» підготували цікаві та змістовні презентації на теми: «Правове регулювання оплати праці в аграрних підприємствах», «Правове регулювання оплати праці неповнолітніх» і «Міжнародно-правове регулювання оплати праці», та спільно з викладачами кафедри проводили дискусії з досліджуваної проблематики.

Сподіваємося, що подібні заходи сприятимуть формуванню високопрофесійних фахівців у галузі юриспруденції, які здобувають вищу освіту, і допоможуть розвинути високий рівень правової свідомості та правової культури студентської молоді.