Наше сьогодення є епохою найдинамічніших змін, що постійно кидає виклики суспільству, і українській молоді зокрема. Ми  дбаємо про задоволення матеріальних, технічних, психологічних потреб. Натомість духовні потреби  у студентів  також існують, і  сміливо можна стверджувати, що вони є одними із першочергових. І коли ми говоримо про вищу освіту, то у нашому Львівському національному аграрному університеті керівництво своїм прямим обов’язком вважає створення всіх необхідних умов, які дозволяють молодим людям задовольнити  духовні потреби такими шляхами та способами, які доповнюють їх формування як досконалих майбутніх фахівців та гідних громадян своєї країни.

Благодійний захід допомоги дітям-сиротам до Дня святого Миколая дозволив розкритися в повній мірі усім талантам, умінням та добрим намірам нашого студентства. Він був розпочатий як ініціатива студентів-менеджерів 4 курсу. І тут їм у пригоді стали   набуті в процесі навчання знання, починаючи від висунення креативних ідей, зокрема щодо проведення акції у форматі благодійного аукціону, правильного планування проекту, охоплення цільової аудиторії, донесення ідеї благодійності до людей, реклами, бюджетування, залучення спонсорів та  проведення самого вечора-зустрічі. Студенти фактично відчули себе справжніми менеджерами, самостійно здійснивши надзвичайно масштабну роботу, до якої долучився не тільки економічний факультет, а й усі інші факультети ЛНАУ та навіть студенти інших навчальних закладів Львова.

Завершенням благодійної акції стали відвідини Роздільського дитячого будинку-інтернату, де викладачі і студенти ЛНАУ передали  цим особливим дітям подарунки і речі, які вони замовляли.

Всі наші здобутки є свідченням того, що ефективність не тільки управлінської, а й будь-якої іншої роботи  визначається духовністю особистості. А успіхи у проведеній роботі, за словами самих її організаторів, надихають їх на нові плани і звершення у подальшому студентському житті. Тому, будучи  студентами нашого аграрного вишу,  молоді люди відкривають для себе можливості стати освіченими, духовно збагаченими і успішними майбутніми спеціалістами.