Відома організація «Органічна Україна» 24-25 січня 2018 року запросила науковців, практиків, управлінців аграрної сфери відвідати в Ужгороді Другий пілотний тренінг в рамках проекту «Підвищення поінформованості малих сільськогосподарських виробників щодо адаптації до європейського законодавства».

Метою тренінгу було навчання учасників, насамперед – представників малих сільськогосподарських виробників, адаптуватися та успішно розвивати свою діяльність у нових законодавчих умовах, також донести до аудиторії тренінгу сучасну інформацію для розповсюдження в аграрному середовищі.

Одним з учасників тренінгу був завідувач кафедри права і підприємництва ЛНАУ проф. Юрій Губені. Він не лише ознайомив учасників тренінгу із науково-педагогічним доробком ЛНАУ, але й розповів про нові дослідження та перспективні напрямки навчання в університеті.

Учасники тренінгу ознайомились із важливими аспектами впровадження в Україні європейських норм та стандартів, дізнались про перші кроки виробників для введення на підприємстві норм безпечності продуктів, а також потренувались на моделях впроваджувати норми та стандарти на різних видах підприємств. Як відзначили учасники тренінгу, його виняткова характеристика – повноцінна експертна дискусія старанно відібраних учасників тренінгу та експертів.