Вже декілька років на економічному факультеті здійснюється підготовка фахівців за новою та перспективною спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Тому значною подією для кафедри права і підприємництва, та й економічного факультету загалом, був захист першої дипломної роботи ОС «Магістр» за цією спеціальністю, який відбувся 19 лютого.

Студентка Тетяна Шпак перед навчанням у ЛНАУ здобула попередні кваліфікаційні рівні вищої освіти у коледжі та УНУ ім. І. Франка, однак для здобуття магістерської освіти вибрала наш університет. І як виявилось – не помилилась. Багатьом викладачам запам’яталась її послідовність, наполегливість та ретельність у навчанні. Виявилось, що Тетяна Ігорівна не лише відмінно й старанно навчалась, але підготовила чудову дипломну роботу. Гарний виступ, лаконічні та чіткі відповіді на запитання, вправно підготовлена презентація лише доповнили загальне враження від дипломної роботи. Саме тому екзаменаційна комісія оцінила дипломну роботу студентки Т. Шпак на «відмінно».

Завідувач кафедри проф. Ю. Губені відзначив похвальну послідовність студентки, яка проходила практику/стажування на Самбірському молокозаводі, виконала за його матеріалами декілька курсових проектів, та у підсумку зуміла цікаво поєднати отриманні знання із практичним матеріалом у дипломному проекті. Декан факультету в.о. проф. Я. Янишин висловив переконання, що перша успішна магістрантка буде також чудовим прикладом для інших студентів, які захочуть навчатись на новій цікавій спеціальності у ЛНАУ.

З великим задоволенням колектив кафедри привітав свою першу та відмінну магістрантку та запросив її на урочистості з вручення дипломів магістра.