В останній день зими на стадіоні Арена-Львів відбулась традиційна XI спеціалізована виставка «Агротехніка». В рамках цієї виставки було проведено науково-практичну конференцію «Виклики та можливості ринку для виробників сільськогосподарської продукції. На пропозицію Департаменту АПР Львівської ОДА конференцію відкривало повідомлення завідувача кафедри права і підприємництва ЛНАУ проф. Юрія Губені «Економічна реформа – очима села». Доповідач на прикладі повторного соціологічного дослідження та цікавої презентації показав, які виклики і очікування формуються у сільській спільноті, наскільки це змінить на лише споживчі настрої, але мотивацію до найманої праці чи ведення домашнього господарства.

Присутніх учасників конференції цікавило ставлення сільського населення до запровадження ринку землі, розвитку фермерства та перспектив особистих селянських господарств.

На конференції також звучали повідомлення про перспективи Чесько-Українського кооперативного проекту (Властиміл Хитіл, Європейське кооперативне товариство), результативність програм підтримки малих та середніх сільськогосподарських підприємств (Людмила Гончаренко, департамент АПР). Особливий інтерес викликали доповіді, які стосувалися земельних відносинах ( «АгроPro»), розвитку плодоовочевого ринку (Тетяна Гетьман, «Інфо-Шувар») та інтеграцію у нього дрібних виробників («Галфрост»). Не без уваги аграрників області, присутніх на конференції, залишились повідомлення про організацію вільних карантинних зон (М. Олексієнко, Держспоживстандарт) та досвід діяльності кооперативу «Стрийський Ясь» (Ганна Антонюк).