На початку другої декади березня у Житомирському державному технологічному університеті відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво». Економічний факультет ЛНАУ на ньому переставляла студентка Розілє Насибова, активний учасник наукового гуртка кафедри права і підприємництва (науковий керівник – доц. Володимир Крупа).

Повідомлення та презентація нашої студентки на тему «Реалізація підприємницького потенціалу малих форм господарювання на селі» викликали значний інтерес не лише у членів журі, але й усіх учасників підсумкової конференції. Відповідаючи на запитання, Розілє аргументовано оперувала теоретичними знаннями, нормативною базою та сучасною інформацією. Як наслідок – Розілє Насибова відзначена дипломом III ступеня як переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво».

Економічний факультет та особливо кафедра права і підприємництва щиро вітають Розілє Насибову та її наукового керівника доц. Володимира Крупу із заслуженою перемогою.