28 березня 2018 року на економічному факультеті в Львівському національному аграрному університеті уже вкотре відбувся «Форум кар’єри» – захід, який не тільки дає можливість студентам дізнатися про вакансії на престижних підприємствах, а й поспілкуватися з потенційними роботодавцями та отримати інформацію стосовно умов працевлаштування.

Відкриття Форуму розпочалося вітальним словом декана економічного факультету, в.о. професора Ярослава Степановича Янишина. Він розповів про напрями підготовки майбутніх фахівців, наукову діяльність та здобутки студентів, співпрацю із зарубіжними ВНЗ тощо, підкресливши, що «наші студенти є відповідальними і комунікабельними та прагнуть достойного місця праці».

На «Форумі кар’єри» презентували свої компанії: менеджер зі зв’язків з громадськістю ТОВ «Агро ЛВ Лімітед» Дмитро Васильович Мороз, керівник напрямку трудових ресурсів ПАТ КБ «Приватбанк» Тетяна Степанівна Дучак, керівник відділення «Дубляни» Західного ГРУ ПАТ КБ «Приватбанк» Василь Стахович Іванець, представник страхової компанії «PZU Україна» Володимир Богданович Кузьма, провідний менеджер з персоналу мережі супермаркету «Рукавичка» Галина Ярославівна Деркач, менеджер з персоналу мережі супермаркету «Сільпо» Ольга Костянтинівна Бріжаніна, представники відділу підбору та адаптації персоналу ПАТ «Кредобанк» Соломія Миколаївна Бойко та Валерія Олександрівна Богун, які у своїх виступах подавали детальний опис вакансій, що пропонуються, та особливості роботи. Приємно, що роботодавці схвально відгукуються про студентів Львівського НАУ, адже чимало випускників університету уже працює на їхніх підприємствах.

Загалом до участі у Форумі було залучено 20 підприємств, з представниками яких студенти мали змогу поспілкуватися після відкриття, а також залишити свої резюме та контактні дані. Усі учасники Форуму кар’єри були відзначені подяками декана економічного факультету в.о. професора Я. С. Янишина.

«Ярмарок професій» – це чудова можливість поспілкуватися з майбутніми роботодавцями та показати, що ви саме тим працівником, який їм потрібен. Головне, бути активним і креативним та пам’ятати: хто хоче працювати – шукає засоби, хто не хоче – причини!