29-30 березня 2018 року в Національному університеті «Львівська політехніка» проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Міжнародна економіка». Участь в олімпіаді взяла студентка групи Мек-31 Дар'я Метьолкіна (науковий керівник – декан економічного факультету, к.е.н., в.о. професора Я.С. Янишин), яка в результаті проходження двох турів Олімпіади показала високий рівень знань з дисципліни «Міжнародна економіка» та вміння розв'язувати теоретичні та практичні завдання. В результаті Д.В. Метьолкіна набрала найвищу кількість балів з-поміж усіх учасників ОС «Бакалавр» та була нагороджена Дипломом І ступеня за перемогу в Олімпіаді.
Львівський національний аграрний університет був представлений не лише студентами. Головою мандатної комісії Олімпіади була завідувач кафедри міжнародних економічних відносин, д.е.н., професор С.С. Гринкевич , а к.е.н., ст. викладач цієї ж кафедри І.М. Лаврів виступила експертом з проведення Олімпіади.


Вітаємо студентку спеціальності «Міжнародна економіка» та колектив кафедри міжнародних економічних відносин з перемогою!