Спільними зусиллями кафедри права і підприємництва та кафедри фінансів, банківської справи та страхування 03 квітня 2018 року на 2 парі у 421 аудиторії було проведено науково-практичний семінар на тему: «Правові аспекти оподаткування доходів громадян».

З повідомленням, ілюстрованим чудовою презентацією, виступив фінансовий консультант ТОВ АВБ «АЛФІНАНС Україна» Микола Андрійович Наливайко. Йому асистувала Марія Іванівна Кучмар.

Метою семінару було обговорення питань податкових пільг, відшкодування податків за навчання, працевлаштування та додаткова зайнятість у сфері фінансів та соціального забезпечення.

Участь у семінарі взяли викладачі кафедр права і підприємництва, фінансів і банківської справи та страхування, а також студенти спеціальностей: «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Економіка».

Жваві дискусії велися під час обговорення питань відшкодування податків за навчання та можливості працевлаштування студентів економічного факультету. Співпраця кафедр економічного факультету із консалтинговими структурами є свідченням інтеграції навчального процесу у актуальне підприємницьке середовище.