17 квітня 2018 року на кафедрі економіки відбулася Звітна студентська наукова конференція за результатами  наукових досліджень у 2017 році.

З вступним словом виступив д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки Г.В. Черевко.

Основна тематика наукових доповідей студентів на конференції стосувалася розвитку цифрової економіки в Україні, економічної ефективності виробництва сільськогосподарської продукції, забезпечення сталого розвитку аграрних підприємств, розвитку агротуризму та ін.

Кожен із учасників висвітлював своє бачення щодо існуючих соціально-економічних проблем та висловлював свої пропозиції і думки для їх вирішення. Можна стверджувати, що всі доповіді були актуальними і заслуговували на увагу. Тому студентська конференція змогла об’єднати погляди різних молодих дослідників.

За результатами засідання грамотами відзначено Ольгу Нижник, гр. Птб-21 (тема доповіді: «Ефективність розведення молюсків в Західній Україні»), Софію Руданецьку гр. Ек-21 (тема доповіді: «Стан, проблеми і перспективи розвитку цифрової економіки») та Тетяну Зих, гр. Ек-12сп (тема доповіді: «Рентабельність як показник економічної ефективності діяльності сільськогосподарського підприємства»).