6 квітня у м. Луцьку відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Бізнес і туризм: інновації та практичний досвід», організована Старопольською вищою школою в Кельцах та економічним факультетом Львівського національного аграрного університету. На пленарному засіданні виступили: ректор Старопольської вищої школи в Кельцах Ян Телюс, декан Луцького відділу Старопольської вищої школи в Кельцах Юрій Богданович Гофман. З доповіддю на тему «Особливості розвитку сільського зеленого туризму в приміських територіях міста Львова» виступив декан економічного факультету Львівського національного аграрного університету Ярослав Степанович Янишин.

На секційному засіданні свої наукові дослідження представили Ірина Солтис із темою доповіді «Нові способи фінансування агровиробництва» та Христина Назаркевич – «Умови реалізації експортних стратегій розвитку підприємств-учасників агропродовольчого ринку».

Учасники конференції мали чудову можливість ознайомитись не лише із діяльністю Старопольської школи вищої в Кельцах, але поспілкуватись із студентами та обмінятися досвідом. Також учасники отримали спеціально виданий Збірник матеріалів І Міжнародної науково-практичної конференції «Бізнес і туризм: інновації та практичний досвід» та сертифікати.