11 травня 2018 р. на економічному факультеті Львівського національного аграрного університету відбувся День відкритих дверей. Факультет зустрічав випускників 11 класів шкіл Буського, Кам’янка-Бузького, Радехівського, Золочівського, Дрогобицького, Пустомитівського, Бродівського, Жовківського, Жидачівського, Яворівського, Стрийського, Миколаївського та інших районів Львівської області. Загальна кількість учасників становила 350 учнів.

Зустріч із майбутніми абітурієнтами розпочалася з вітального слова першого проектора Віталія Мефодійовича Боярчука. Про переваги та перспективи навчання на економічному факультеті розповів декан факультету, в.о. професора Ярослав Степанович Янишин. Зокрема декан зробив акцент на успіхах студентів факультету у навчальній та науковій роботі, спортивних, мистецьких і творчих досягненнях та здобутках. Суттєва увага у виступі приділялася додатковим можливостям, які відкриваються для студентів факультету – проходження практики за кордоном, навчання за програмою подвійних дипломів, участь у програмах академічної та кредитної мобільності.

Про правила прийому до Львівського НАУ розповіла майбутнім абітурієнтам відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Оксана Володимирівна Грицина. У своєму виступі вона звернула увагу на спеціальності, за якими буде здійснюватися прийом студентів за освітнім ступенем «Бакалавр», та ознайомила з умовами та термінами вступної кампанії.

Поділилися своїми враженнями про навчання в університеті, стажування за кордоном, участь у міжнародних конференціях, всеукраїнських конкурсах наукових робіт, олімпіадах, а також громадську діяльність студенти факультету – Марія Грисьо, Ольга Троцишин і Софія Миколаїв.

Про перспективи, які відкриваються для студентів Львівського НАУ, розповів колишній випускник факультету, а тепер менеджер зв’язків із громадськістю ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» Дмитро Васильович Мороз.

Дарунком для гостей став концерт за участю студентів економічного факультету, які є переможцями багатьох всеукраїнських вокальних та музичних конкурсів. Своє мистецтво глядачеві дарували Христина Зозуля, Михайло Іващенко, Андрій Котишин, Назар Громик, Христина Очерклевич, Дмитро Ковальчук, Галина Фединишин і Христина Проць.

Заключним акордом Дня відкритих дверей стало колективне виконання фінальної пісні «Україна – це ти». Ведучий концертної програми Василь Дорош від імені всього студентства та професорсько-викладацького складу факультету побажав усім присутнім мирного неба над Україною та здоров’я, добра в кожній оселі, а майбутнім абітурієнтам успіхів в усіх починаннях та успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання.