30 травня 2018 року делегація від Львівського НАУ в складі к.е.н., доцента Г.В. Брик, к.е.н., доцента Р.П. Хірівського та студента групи Мо-31 В. Кулявця відвідала конференцію студентів, аспірантів і молодих вчених «Особливості організації і розвитку власної справи в Україні», яка проходила в Івано-Франківському коледжі ЛНАУ.

Зі вступним словом до присутніх звернувся директор коледжу Богдан Андрійович Костюк та народний депутат України VIII скликання, Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Михайло Володимирович Довбенко.

Серед запрошених на конференцію були:

- Іван Федорович Баланюк – доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри обліку і аудиту Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника;

- Леся Мирославівна Білан – керівник напрямку з просування послуг бюджетних організацій Приватбанку;

- Михайло Мирославович Білий – к.е.н., доцент кафедри фінансів Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника;

- Ірина Мирославівна Білецька –  к.е.н., доцент, завідувач кафедри міжнародної економіки, маркетингу і менеджменту Івано-Франківського навчально-наукового інституту менеджменту ТНЕУ, академік Академії економічних наук за спеціальністю «Міжнародна економіка».

В ході конференції студенти навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації представили свої доповіді, які буди досить змістовними та цікавими.

Організатори даного заходу ставили за мету вивчити та удосконалити особливості розвитку та організації власної справи в Україні. Проведення конференції сприяло популяризації даного питання, організації діалогу та фахової дискусії серед фахівців власної справи.