23 листопада 2018 року розпочали піврічне міжнародне стажування викладачі Львівського національного аграрного університету: завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування О.В. Грицина, доценти кафедри фінансів, банківської справи та страхування О. В. Шолудько та Г.В. Марків, завідувач кафедри обліку і оподаткування Л.П. Петришин та доценти кафедри обліку і оподаткування Л. Б. Гнатишин і О.С. Прокопишин, завідувач кафедри права Г.І. Грещук, в.о. доцента кафедри права П.О. Оліщук та старший викладач кафедри права О. В. Фтома, завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого В.В. Бойко, доценти кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого Р.Б. Попівняк, Т.М. Кохана, О.В. Синюк, старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Є.В.Храпливого О.В. Федик, доценти кафедри підприємництва, торгівлі та біржової О.М. Крупа та В.Р. Крупа, доцент кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу О.О. Брух та старший викладач кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу М.В. Когут, а також викладачі факультету агротехнологій і екології, зокрема доцент кафедри садівництва та овочівництва Б.І. Гулько і доцент кафедри генетики, селекції та захисту рослин О. М. Андрушко.

Стажування проходило на базі Старопольської Вищої Школи у м. Кельце (Польща). Впродовж перших днів стажування викладачі відвідали лекції на теми: «Методи та принципи господарського права» та «Економічні аспекти в системі оплати праці». Під час стажування викладачі детально ознайомилися з усіма засадами функціонування сучасного європейського вищого навчального закладу.

Участь у міжнародних стажуваннях є однією з можливостей розвинути свій науковий потенціал, налагодити нові ділові контакти та об’єднати інтелектуальні можливості для імплементації сучасних освітніх методів в Львівському національному аграрному університеті.