Доброю традицією Львівського національного аграрного університету є проведення Міжнародного студентського наукового форуму «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК» (17-19 вересня 2019р.).

В рамках форуму на економічному факультеті відбулася конференція «Економічні аспекти розвитку АПК» серед студентів Львівського національного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Старопольської школи Вищої в м. Кельце, ДНЗ Шацького лісового колежу ім. В.В.Сулька, а також студентів Тлумацького, Горохівського, Вишнянського, Стрийського, Золочівського та Івано-Франківського коледжів Львівського національного аграрного університету.

На засіданні були присутні 37 студентів та 21 керівник, в тому числі 24 студенти ЛНАУ та 13 студентів з інших навчальних закладів. Всього у конференції взяло участь 117 студентів, в тому числі: студентів ЛНАУ 94, студентів з інших закладів – 23. На секційному засіданні було заслухано 24 доповіді, в тому числі: студентів ЛНАУ – 11, студентів інших навчальних закладів – 13.

На конференції обговорили питання експортного потенціалу української органічної сільськогосподарської продукції, діяльності агрохолдингів в Україні та їхнього впливу на розвиток сільського господарства, стратегічного управління фінансово-економічною безпекою підприємств, можливостей використання зарубіжного досвіду при реформуванні пенсійної системи України, оподаткування операцій з криптовалютою в Україні та світі, а також необхідності застосування програмних засобів захисту даних.

Із заключним словом виступила відповідальна за студентську наукову роботу на економічному факультеті голова Ради молодих вчених, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Г.В. Марків, яка підвела підсумки секційного засідання і вручила доповідачам грамоти з подякою від керівництва Університету та факультету, зокрема: Ірині Тимків, Роксані Столяр, Валерії Федюшиній, Наталії Лозі та Діані Герасимчук.

Щиро вітаємо учасників конференції та їх керівників і бажаємо подальших наукових здобутків!