27 вересня 2019 року за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства молоді і спорту України, Львівської ОДА та Львівської міської ради відбулася V Міжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу».

Організаторами V Міжнародної конференції «Соціальна відповідальність бізнесу» були Львівська торгово-промислова палата, Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», Центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас» та Жіноча Ділова Палата України.

Учасниками конференції від Львівського національного аграрного університету були доценти кафедри фінансів, банківської справи та страхування Галина Східницька, Галина Марків, Оксана Агрес, Руслана Содома, Андрій Колодій та аспірант Ірина Колодій.

В рамках конференції обговорювалася соціальна місія компаній, вивчалися вже реалізовані проєкти, корпоративне волонтерство та співпраця з клієнтами – актуальні та відкриті питання українського бізнесу. Своїм досвідом поділилися представники таких компаній, як: Кредобанк, Прикарпаттяобленерго, юридична компанія «Матвіїв та партнери» та інші.

Конференція вже стала щорічною платформою для обміну думками, новими ідеями, пошуком партнерів, представлення широкій аудиторії своїх напрацювань у цій сфері.