13 листопада на бухгалтерському відділенні Горохівського коледжу Львівського національного аграрного університету проведено День відкритих дверей. Захід організували завідувачка бухгалтерського відділення С.В. Шелін, голова циклової комісії О.М. Воляник, викладачі обліково-економічних дисциплін, студенти бухгалтерського відділення та їх куратори.

День відкритих дверей – це традиційний захід, у рамках якого майбутні вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в коледжі та зробити перший крок до своєї освіти. Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутнього фаху або сумніваються щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

У ході Дня відкритих дверей О.М. Генсецька, заступник директора з навчальної роботи, ознайомила абітурієнтів із наявними спеціальностями й правилами прийому до Горохівського коледжу ЛНАУ. Соціальний педагог Г.М. Жельчик провела майбутнім абітурієнтам екскурсію закладом.

У рамках заходу була організована зустріч студентів випускних курсів бухгалтерського відділення з к.е.н., доцентом кафедри обліку та оподаткування економічного факультету ЛНАУ О.С. Прокопишин. Відвідувачі дізналися про навчальний процес і практики у Львівському національному аграрному університеті, перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля й побуту студентів.

В актовій залі коледжу цього ж дня відбулося й інтелектуальне ток-шоу «Най...най...най...». У двобої змагалися команди студентів спеціальностей «Облік і оподаткування» і «Фінанси, банківська справа та страхування». Ведучі заходу – викладач фінансових дисциплін Т.В. Галтман і студент І курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» М. Генсецький – спрямували проведення ток-шоу в потрібне русло і провели його на високому рівні. Метою гри було посприяти усвідомленню студентами величезної ролі знань у сучасному житті, міцного зв’язку інтелектуального й морального розвитку для становлення й самоствердження особистості. Програма шоу передбачала шість етапів: представлення команди; бліц-опитування; декодератор; метод «рахівниці»; прийми правильне рішення; моє амплуа. Також між етапами гри студенти продемонстрували свої вміння співати й танцювати.

Глядачам і вболівальникам найбільше сподобалося те, що деякі учасники, наче метеорити, відповідали на поставлені запитання. Їхні впевненість, виваженість, сміливість і чіткість просто вражали.

Журі у складі О.М. Генсецької, С.В. Шелін, С.О. Савченко очолила О.С. Прокопишин, яка разом із директором коледжу О.М. Жельчиком нагородила переможців інтелектуального ток-шоу відповідними грамотами.