19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая. Він вважається захисником бідних і знедолених. Найбільше його люблять діти, для яких Миколай був і є «почесним охоронцем». Вони свято вірили і вірять в існування доброго захисника і намагаються не гнівити його.
Студенти економічного факультету ЛНАУ організували благодійний захід з подарунками, справжнім Миколаєм (роль виконував Володимир Квасниця (Фін-12сп)), Ангелом (Юлія Петрик (Фін 12сп)) та ведучим свята (викладач економічного факультету Михайло Іващенко) для дітей з дитячого будинку «Добре серце». Збір коштів та подарунки організували студенти всіх економічних спеціальностей. Але найкращий подарунок зробили для нас діти з дитячого будинку, подарувавши нам любов, щирість, ніжність і свою доброту. Ці емоції не порівняти ні з чим, адже це ніжні обійми дітей та любов їх щирих сердець.
Це свято запам’ятається як ще один день надії, турботи та неймовірно яскравих емоцій в житті. Дітки щасливі, а для нас важливі їх усмішки та віра в чудеса!