27 лютого 2020 р. у м. Києві на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту відбувся перший етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».
Галузева конкурсна комісія у складі 18 осіб, експертом якої від Львівського національного аграрного університету була д.е.н., доцент, завідувач кафедри обліку та оподаткування Людмила Петрівна Петришин, забезпечила рецензування 118 студентських наукових робіт від 127 авторів, що надійшли із 66 закладів вищої освіти. Таким чином, до конкурсу було допущено 97 студентських наукових робіт.
Відповідно до рекомендацій ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти МОН України» (лист від 12.03.2020 р. № 221/19-713) Оргкомітет конкурсу прийняв рішення підвести підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. за результатами першого етапу.


Наукова робота студентки економічного факультету Львівського НАУ Софії Кулини, яка виконувалась на кафедрі обліку та оподаткування під керівництвом доцента Руслани Петрівни Андрушко, нагороджена дипломом II ступеня.
Вітаємо переможницю та бажаємо їй успіхів та нових звершень!