13 червня 2020 року на економічному факультеті Львівського національного аграрного університету відбувся День відкритих дверей онлайн на платформі Zoom з прямою трансляцією на сторінці факультету у Facebook.
На початку заходу декан економічного факультету Ярослав Степанович Янишин звернувся до всіх учасників з вітальним словом. Презентуючи діяльність факультету, детально ознайомив абітурієнтів зі спеціальностями, окреслив переваги навчання та можливості самореалізації і майбутнього кар’єрного росту випускників.
Відповідальний секретар приймальної комісії Юлія Сергіївна Голярчук у своїй презентації поінформувала про умови вступу та особливості вступної кампанії 2020 року.
Надзвичайно шанованим гостем-учасником нашого заходу став випускник економічного факультету, заступник директора департаменту з питань використання коштів державного бюджету в регіонах Рахункової палати України Ігор Богданович Стефанюк. До онлайн-зустрічі долучилася також заступник директора Жовтанецького опорного закладу загальної середньої освіти з навчально-виховної роботи Оксана Миколаївна Кулина.


Про активне, цікаве та різноманітне студентське життя учасникам онлайн-заходу розповіли представники студентства – Ірина Тимків та Віктор Кулявець. Потім розпочалося спілкування з абітурієнтами у форматі «запитання-відповідь».
На завершення Дня відкритих дверей декан факультету Я.С. Янишин висловив подяку всім організаторам і учасникам заходу, а майбутнім абітурієнтам побажав зробити правильний вибір, обираючи свою альма-матер, і використати можливість навчатися на економічному факультеті Львівського національного аграрного університету.
Модератором трансляції виступила Галина Василівна Марків – заступник декана з наукової роботи.
Варто зазначити, що в умовах карантину такий формат виявився дуже зручним та зрозумілим, адже абітурієнти могли дивитися пряму трансляцію у Facebook та ставити питання, на які одразу отримували відповіді.
Ті, хто не встиг на пряму трансляцію, можуть переглянути повний запис за посиланням: https://www.facebook.com/econLNAU/videos/556527915252574