З 11 по 14 травня 2020 року на базі навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту ХНТУСГ імені Петра Василенка у дистанційному режимі проведено фінал Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед студентів закладів вищої освіти та фахової передвищої освіти. За рішенням експертної комісії, яка протягом 30.04–8.05.2020 р. здійснювала оцінку поданих конкурсних робіт, нагороджено трьох студентів економічного факультету та їх наукових керівників.
Віктор Васильович Кулявець нагороджений дипломом за гран-прі в секції «Виробництво і торгівля» (науковий керівник – декан економічного факультету, в.о. професора Ярослав Степанович Янишин).
Діана Вікторівна Герасимчук нагороджена дипломом за І місце в секції «Соціальний проєкт» (науковий керівник – доцент кафедри економіки Наталія Богданівна Зеліско).


Юлія Миронівна Петрик нагороджена дипломом за ІІ місце в секції «Виробництво і торгівля» (науковий керівник – доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Руслана Іванівна Содома).
Вітаємо та бажаємо досягнути нових наукових вершин!