16 червня 2020 року успішно завершила роботу І Міжнародна наукова конференція «Бухгалтерський облік як інформаційна система в бізнесі», організована Державним навчальним закладом ім. Шимона Шимоновіца в м. Замості (Польща). Україну представляли науковці Львівського національного аграрного університету, Тернопільського національного економічного університету та Подільського державного аграрно-технічного університету.
Від Львівського НАУ участь взяли професор Іван Шувар, доцент Богдан Шувар, старший викладач Ганна Корпіта і студент Руслан Шелест, який виступив з доповіддю на тему «Впровадження міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності в операціях з органічною продукцією», в якій відображено авторські погляди на розв’язання проблематики обліку органічної продукції в підприємницьких структурах України та країн ЄС.


Окрім того, Ганна Корпіта, Іван Шувар та студент Святослав Лемішка виступили з доповіддю на тему «Міжнародні принципи та стандартизація бухгалтерського обліку в сільському господарстві», в якій окреслили проблеми об’єктивного та суб’єктивного послаблення інформаційної системи у бухгалтерському обліку на галузевому рівні управління, обмеження його можливостей щодо забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних аграрних підприємств, збереження та примноження фізичного, інтелектуального, соціального капіталу аграрних підприємств та сільських територій за умов глобалізації економіки та членства України в СОТ.