24 червня 2020 року у форматі фахового семінару на онлайн-платформі Zoom відбулась експертиза дисертаційної роботи аспіранта Тараса Володимировича Келеберди на тему «Організація кооперативних відносин на селі» за спеціальністю 073 «Менеджмент». Семінар проводився на кафедрі міжнародних економічних відносин та маркетингу під головуванням д.е.н., професора, завідувача кафедри Світлани Степанівни Гринкевич.
Здобувач Т.В. Келеберда виступив із доповіддю і презентацією результатів свого дисертаційного дослідження, у якій детально розкрив елементи наукової новизни, представив практичні рекомендації та результати, одержані в ході наукового дослідження. Після цього він надав змістовні та обґрунтовані відповіді на питання, які ставили учасники фахового семінару.
Науковий керівник в.о. професора Ярослав Степанович Янишин, рецензенти д.е.н., в.о. професора Ігор Богданович Яців, к.е.н., доцент Оксана Степанівна Прокопишин та інші доповідачі, зокрема д.е.н., професор І.Г. Костирко та д.е.н., в.о. професора Л.Б. Гнатишин, відзначили актуальність та цінність дисертаційного дослідження, вагомість досягнутих наукових результатів виконаної роботи.


На завершення попередньої експертизи дисертаційної роботи аспіранта кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу Тараса Володимировича Келеберди шляхом відкритого голосування усі учасники фахового семінару одноголосно підтримали дисертанта та рекомендували роботу на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 073 «Менеджмент».