В режимі Zoom-конференції 26 червня 2020 року відбулося планове засідання Вченої ради економічного факультету та збори науково-педагогічного колективу факультету. Заходи провів голова Вченої ради, декан факультету, в.о. професора Ярослав Степанович Янишин.
На порядку денному було обговорення результатів заліково-екзаменаційної сесії за II семестр 2019–2020 н.р. та роботи екзаменаційних комісій зі складання комплексного кваліфікаційного іспиту студентами ОС «Бакалавр», про що доповіла заступник декана з навчально-методичної роботи, доцент О.В. Синюк.
Декан факультету Я.С. Янишин у своєму виступі стосовно поставлених завдань відзначив напрями проведення навчально-методичної, науково-дослідної, виховної та організаційної роботи на факультеті у новому навчальному році з врахуванням можливого дистанційного навчання. Наголосив на надзвичайно актуальному питанні – цьогорічній вступній кампанії та необхідності постійного проведення дистанційних профорієнтаційних заходів із абітурієнтами.


Обговорено результати рейтингового оцінювання роботи науково-педагогічних працівників факультету за 2019–2020 н.р. та стан готовності навчально-методичних аудиторій факультету до нового навчального року. Вченою радою також були рекомендовані до друку підготовлені навчально-методичні видання.
За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосування членами Вченої ради прийнято одноголосні позитивні рішення.
Голова Вченої ради, декан економічного факультету, в.о. професора  Ярослав Степанович Янишин подякував усім за дієву співпрацю у цьому навчальному році й побажав усім здоров’я та проведення успішної вступної кампанії 2020 року.