Доброю традицією Львівського національного аграрного університету є проведення Міжнародного студентського наукового форуму «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК».

В межах форуму на економічному факультеті 22-24 вересня 2020 р відбувалася студентська конференція «Економічні аспекти розвитку АПК», у якій взяли участь студенти Львівського національного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Старопольської вищої школи в м. Кельце, Шацького лісового колежу ім. В.В. Сулька, а також Тлумацького, Горохівського, Вишнянського, Стрийського, Золочівського та Івано-Франківського коледжів Львівського національного аграрного університету.

Міжнародний студентський науковий форум відбувався шляхом відеоконференції в системі Zoom.

На секційному засіданні в системі Zoom було заслухано 27 доповідей, в тому числі 15 доповідей студентів ЛНАУ та 12 – студентів з інших закладів освіти.

На конференції обговорили питання доцільності контролю якості продукції в умовах євроінтеграції, раціонального використання та охорони земельних ресурсів, застосування досвіду зарубіжних країн для розвитку АПК України, правового регулювання обігу земель сільськогосподарського призначення, а також потенціал розвитку аграрного підприємництва і економічні аспекти розвитку рослинництва в України.

Із заключним словом виступила відповідальна за проведення міжнародної студентської наукової конференції на економічному факультеті к.е.н., старший викладач кафедри права Г.І. Бережницька, яка підвела підсумки секційного засідання.

За результатами засідання грамотами та подяками керівництва університету та факультету були відзначені кращі доповідачі: Софія Кулина, Максим Слюсар, Розілє Насибова, Карина Гюрджян, Уляна Харук, Юрій Тихонький та Діана Герасимчук.

Щиро вітаємо учасників конференції та їх керівників і бажаємо подальших наукових здобутків!