26 листопада 2020 р. в онлайн-режимі відбулася міжнародна наукова конференція «Sustainable Development – Regional and Local Dimensions»,   організована інститутом економіки та фінансів Варшавського університету наук про життя (Польща). Від Львівського національного аграрного університету учасниками конференції були доцент кафедри економіки Ганна Сиротюк та завідувач кафедри енергетики доцент Сергій Сиротюк.

У заході взяли участь науковці з Польщі, Албанії, Угорщини, Литви та України. Учасники конференції обмінялися знаннями, поглядами та результатами досліджень з питань інтеграції складових сталого розвитку для збереження довкілля, необхідності врахування екологічної збалансованості у використанні природних ресурсів, популяризації моделі збалансованого споживання та виробництва. Під час заходу учасники представили власний досвід найкращих практик сталого розвитку у своїх регіонах.

Викладачами ЛНАУ презентовано у форматі відеоконференції тему «Peculiarity of sustainable development of the agrarian sector of economy at the regional level».

Конференція відбулася на високому науковому та організаційному рівнях.