27 листопада 2020 року за допомогою сервісу для організації онлайн-конференцій та відеозв’язку Zoom декан економічного факультету Ярослав Степанович Янишин провів дистанційне засідання з науково-педагогічним колективом на виконання Розпорядження ректора Львівського НАУ №31 від 23.11.2020 р. щодо дотримання високих професійних стандартів у освітній, науковій, виховній діяльності університету, підтримки партнерських взаємовідносин між науково-педагогічними працівниками, педагогічними працівниками та здобувачами вищої освіти, запобігання порушенням академічної доброчесності, вдосконалення інформаційного та технологічного забезпечення дистанційного навчання.

На порядку денному були наступні питання для обговорення:

- Антикорупційна програма ЛНАУ, правила, стандарти і процедури щодо виявлення, протидії та запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів.

- Норми та правила етичної поведінки, професійного спілкування між здобувачами вищої освіти, визначені Положенням про академічну доброчесність у ЛНАУ.

- Інтерпретація результатів антиплагіатної перевірки дипломних робіт.

- Інструкція щодо заповнення електронного журналу обліку академічної успішності та відвідування занять здобувачами вищої освіти у ЛНАУ.

- Підготовка до проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії.

- Організація та проведення профорієнтаційної роботи з випускниками шкіл, коледжів для забезпечення вступу на ОС «Бакалавр» та з потенційними вступниками на ОС Магістр» 2021 р. з врахуванням тривалості карантинного періоду.

- Інформування студентів ОС «Бакалавр» про необхідність проходження курсів з вивчення англійської мови з метою успішного вступу на ОС «Магістр» у 2021 р.

- Підготовка наукових робіт до участі у конкурсі в рамках Стипендіальної програми «Завтра UA» Фонду Віктора Пінчука.

- Підготовка до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2020–2021 н.р. відповідно до Наказу МОН № 1457 від 24.11.2020 р.

- Погашення студентами заборгованості з оплати за навчання.