1 грудня 2020 року голова Вченої ради, декан факультету, в.о. професора Ярослав Степанович Янишин провів планове засідання Вченої ради економічного факультету з використанням платформи Zoom.

На порядку денному було обговорено питання щодо необхідності постійного проведення дистанційних профорієнтаційних заходів із застосовуванням різних способів комунікації; систематичного розміщення інформативних матеріалів, буклетів, відеороликів, презентаційних матеріалів на сторінках кафедр, зокрема у Facebook, Instagram; залучення випускників шкіл, коледжів до спільної участі в конференціях, круглих столах, виховних заходах та проведення відкритих показових лекцій для цільового пропагування переваг та перспектив навчання на спеціальностях факультету в онлайн-форматі з врахуванням тривалості карантинного періоду.

Заступником декана з навчально-методичної роботи, доцентом О.В. Синюк озвучено результати роботи екзаменаційних комісій зі складання кваліфікаційних іспитів студентами ОС «Магістр» денної та заочної форм навчання.

Декан факультету Я.С. Янишин зазначив терміни проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії та захисту курсових робіт з врахуванням особливостей навчального процесу.

На обговорення винесено питання щодо затвердження теми дисертаційної роботи аспіранта очної денної форми навчання П.А. Кушки. Заслухано звіт к.ю.н., в.о. доцента кафедри права О.С. Руданецької про виконану науково-педагогічну роботу з подальшим клопотанням перед Вченою радою Львівського НАУ щодо його схвалення і присвоєння звання доцента.

Вченою радою також були рекомендовані до друку підготовлені навчально-методичні видання.

За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосування членами Вченої ради прийняті одноголосні позитивні рішення.

Голова Вченої ради, декан економічного факультету, в.о. професора Ярослав Степанович Янишин подякував присутнім за оперативну та злагоджену роботу й побажав усім міцного здоров’я.