«Scholarship в Україні» – це соціальний проєкт, в рамках реалізації якого здобувачам освіти надається можливість підтримки та додаткової мотивації під час навчання в ЗВО. Львівський національний аграрний університет в цьому проєкті виступає його учасником серед закладів вищої освіти України. Для участі в VI соціальному проєкті «Scholarship в Україні» було надіслано понад 50 конкурсних робіт за трьома тематичними напрямами: «Сучасний ринок авто в Україні: тенденції та перспективи розвитку», «Роль трекінгових сервісів на сучасному ринку онлайн-продажів» та «Онлайн-продажі: тактики думаючого покупця або на що варто звернути увагу». Представником студентського наукового гуртка «Фінанси, банківська справа та страхування», який взяв участь у вищезгаданому проєкті, став Максим Слюсар, студент групи Фін-22 СП, надіславши дослідницьку роботу на тему «Трекінговий сервіс як диверсифікований інноваційний інструмент онлайн-продажів» (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Г. В. Східницька).
Після розгляду й оцінювання дослідницьких робіт високодостойне журі конкурсу обрало по 3 роботи із кожного тематичного напрямку. Через карантинні обмеження фінал VI соціального проєкту «Scholarship в Україні» проходив 22-26 січня 2021 р. у дистанційному режимі.
За результатами доповідей учасників фіналу конкурсу та представлення презентаційних матеріалів на тему дослідження Максима Слюсаря нагороджено дипломом III ступеня, подарунковим сертифікатом та заохочувальним призом – участю у вебінарі «Успішний виступ», який проводила Юлія Істапенко, та коуч-сесії від Олени Остриніної.
Радо вітаємо Максима з відзнакою, бажаємо не зупинятися на досягнутому і впевнено йти шляхом самовдосконалення, самореалізації та досягнення нових вершин наукового поприща.