В переддень 150-ліття геніальної Лесі Українки, 24 лютого 2021 року, студенти економічного факультету (групи Мев-11 та Марк-11) за участю кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності й кафедри міжнародних економічних відносин і маркетингу провели флешмоб для відзначення ювілею славної поетеси. Звичайно, з дотриманням усіх заходів безпеки.
Сходовий майданчик поміж 4 і 5 поверхами головного корпусу під барельєфом та афоризмом Лесі України «Слово, моя ти єдиная зброє, ми не повинні загинуть обоє» за 5 хвилин до 15:00 години враз заповнився студентами, викладачами та іншими зацікавленими працівниками ЛНАУ. Короткі вступні слова завідувача кафедри ПТБ професора Юрія Губені та заступниці декана економічного факультету доцентки Оксани Булик, і ось уже промовляють студенти. Почергово вибрані поезії, і, звичайно, початок із Contra spem spero! Емоції, піднесення, роздуми й навіть сльози – все вмить опанувало учасників флешмобу.


Але, як відомо, флешмоби – це швидкоплинні заходи, і тому уже лунають дружні подячні оплески. Звичайно, найперше – генію Лесі Українки. Але також й студентам, що відважились і провели такий цікавий захід. Слово Лесі Українки живе!