Вітаємо здобувача вищої освіти Мар’яну Ключку (науковий керівник: к.е.н., доцент Ганна Володимирівна Сиротюк) з перемогою у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка бізнесу».
На конкурс було подано 180 студентських наукових робіт від 238 авторів із 72 закладів вищої освіти. На основі обговорення результатів рецензування студентських наукових робіт галузевою конкурсною комісією претендентами на перемогу у конкурсі було визначено і запрошено до участі у підсумковій науково-практичній відеоконференції авторів 58 студентських робіт із 54 закладів вищої освіти.
21 квітня 2021 року відбулася підсумкова науково-практична відеоконференція, на якій здобувач вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» Мар’яна Ключка гідно представила Львівський національний аграрний університет і отримала диплом III ступеня за наукову роботу на тему «Підвищення рівня економічної безпеки суб’єктів аграрного бізнесу».


Щиро вітаємо автора та керівника наукової роботи з високою нагородою та бажаємо нових перемог, подальших успіхів та міцного здоров’я!