Важливою умовою підготовки фахівців є практична підготовка. Студенти економічного факультету спеціальності «Менеджмент» взяли участь у практичному занятті з дисципліни «Управління сучасним підприємством» на базі агрохолдингу Контінентал Фармерз Груп, який обробляє 195 тис. га у 5 областях Західної України та використовує безліч сучасних інструментів управління та контролю виробничих процесів, що, безперечно, є цікавим для освітнього процесу. Заняття проведено на базі, розташованій у с. Велике Колодно та с. Вирів.
Заняття розпочалися з інструктажу з техніки безпеки, студентам провели ознайомчу лекцію про структуру агрохолдингу та дали відповіді на запитання. В процесі заняття студенти відвідали також основний офіс компанії, ознайомилися з технологією зберігання картоплі, пакування, транспортування та оформлення відповідних документів. Цікавим було спілкування з керівниками структурних підрозділів, які окреслили повсякденну роботу, можливості кар’єрного росту у великих компаніях, ступінь відповідальності менеджера та його обов’язки.
Основним спікером на занятті був менеджер зі зв’язків з громадськістю підприємства, к.е.н. Дмитро Васильович Мороз, а загалом усі керівники структурних підрозділів взяли участь у підготовці студентів. Від Львівського НАУ були присутні декан економічного факультету В. Ковалів та доцент кафедри менеджменту А. Верзун.
Виражаємо вдячність за надану можливість проведення заняття ректору ЛНАУ, академіку НААНУ Володимиру Снітинському, генеральному директору Контінентал Фармерз Груп Георгу фон Нолкену та колективу підприємства.