Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності (ПТБ) тривалий час результативно співпрацює із Львівською торгово-промисловою палатою (ЛТПП). Тому викладачі кафедри (проф. Юрій Губені та доц. Володимир Крупа) зацікавлено відреагували на запрошення до участі в семінарі, який проводили Львівська торгово-промислова палата та відома юридична фірма «Світ права».
Як відомо, публічні закупівлі – невід’ємна частина навчального курсу «Організація торгівлі та торгових підприємств». Щоразу при вивченні цієї теми ми залучаємо уповноважених осіб університету, фахівців із сфери публічних торгів. Зрозуміло, що публічні закупівлі під час воєнного стану мають суттєві особливості, обумовлені зміною нормативного регулювання та фактичним і правовим форс-мажором. Тому в широкого кола учасників, від уповноважених осіб до науково-педагогічних працівників, виникло зацікавлення в тематиці семінару. В режимі онлайн (мережа Zoom) розглядались практичні процедурні ситуації, пов’язані із публічними закупівлями, було надано корисні рекомендації, а також було проведено ґрунтовний аналіз новинок законодавства у цій царині. Розглядались різноманітні питання організації публічних закупівель в умовах воєнного стану, особливості попередньої оплати та відповідальність уповноважених осіб.
Участь в семінарі науково-педагогічних працівників кафедри ПТБ засвідчила продовження співпраці факультету управління, економіки та права ЛНУП із перевіреними та надійними партнерами зі сфери бізнесу, управління та професійних об’єднань. Стейкхолдери співпрацюють з науково-педагогічними колективами.