2 лютого 2023 року у Львівському національному університеті природокористування відбулася презентація Стипендіальної програми ім. Лейна Кіркланда 2023/24, яку представила к.е.н., старший викладач кафедри обліку та оподаткування, стипендіатка Lane Kirkland Program 2019–2020 років Катерина Янковська.
Учасниками даного заходу були викладачі, аспіранти, підприємці та інші зацікавлені особи.
Спікер зауважила, що Lane Kirkland Program здійснюється з 2000 року. Спонсором даної програми є Польсько-американський фонд свободи, а з 2016 року адміністратором програми є Фонд «Лідери змін». Мета програми – підтримати розвиток лідерів у країнах, охоплених Програмою Кіркланда, у важливих для системної трансформації сферах.
Катерина Янковська акцентувала увагу на тому, що програма має дві стипендії:
1. Lane Kirkland Program для проактивних особистостей, яка включає 2 семестри в одному з 5 польських академічних центрів (Варшава, Краків, Вроцлав, Познань, Люблін), як мінімум 2-тижневе професійне стажування в державних, приватних та громадських організаціях, а також тренінги та майстер-класи.
2. Kirkland Research Program для науковців тривалістю 1 семестр. Вік учасників – до 40 років.
Стипендія охоплює широку низку спеціальностей, серед яких: економіка, менеджмент, державне управління, охорона здоров’я, соціологія, політологія, право, міжнародні відносини та інші.
Термін подачі заявок на Стипендійну програму імені Лейна Кіркланда на 2023–2024 навчальний рік закінчується 1 березня 2023 р. Заявки, які надійдуть після закінчення вищевказаного терміну, розглядатися не будуть.
Контакти:
Fundacja Liderzy Przemian
www.leadersofchange.pl
Program Kirklanda
al. Jerozolimskie 133 lok. 56, 02-304 Warszawa
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., www.kirkland.edu.pl