На виконання наказу ректора Львівського національного університету природокористування № 11 від 01.02.2023 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей у 2022–2023 н.р.», розпорядження декана факультету управління, економіки та права ЛНУП № 2 від 10.02.2023 р. та для популяризації наукових досліджень здобувачів вищої освіти факультету 28 березня 2023 р. відбулося нагородження дипломами I, II та III ступенів переможців конкурсу. Учасниками згаданого конкурсу були майже 70 студентів, які підготували наукові роботи з 14 напрямів та спеціальностей.
Понад 40 здобувачів вищої освіти факультету управління, економіки та права стали переможцями наукового заходу, що свідчить про актуальність обраних галузей знань та зацікавленість студентського активу у здійсненні наукових досліджень в сучасних умовах.
Щиро вітаємо переможців конкурсу та їх наукових керівників і бажаємо подальших наукових здобутків задля розвитку вітчизняної наукової ниви.