У рамках профорієнтаційної роботи на кафедрі менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого відбулася зустріч зі здобувачами фахової передвищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» Івано-Франківського фахового коледжу ЛНУП.
Зустріч розпочав декан факультету управління, економіки та права, доцент Володимир Ковалів, який охарактеризував спеціальності та освітньо-професійні програми, за якими проводитиметься набір у 2023 р., умови вступу на здобуття ОС «Бакалавр» в університеті та на факультеті, наголосив на перевагах навчання у ЛНУП.
Завідувачка кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого, доцентка Лілія Войнича зосередила увагу на найбільш актуальних для вступників на спеціальність 073 «Менеджмент» питаннях: ступенева освіта та особливості її реалізації у ЛНУП, форми та терміни навчання, студентська мобільність тощо.
Здобувачі фахової передвищої освіти продемонстрували неабияку зацікавленість, яка супроводжувалась питаннями щодо умов навчання на спеціальності 073 «Менеджмент», позанавчальної роботи, можливості самореалізації у різних сферах життя університету, проживання у студентських гуртожитках.
Завершилась зустріч ознайомчою екскурсією територією студентського містечка.
Будемо раді бачити усіх вас у лавах нашого студентства, оскільки ми творимо майбутнє разом.