6 червня 2023 року у Львівському національному університеті природокористування відбулось урочисте підведення підсумків освітнього проєкту «Junior manager», який було реалізовано кафедрою менеджменту імені професора Є.В. Храпливого за підтримки ректора університету, академіка НААНУ Володимира Снітинського.

Проєкт тривав з 1 грудня 2022 року до 29 травня 2023 року. В рамках проєкту було підписано меморандуми про співпрацю між Львівським національним університетом природокористування і Жовківською міською радою, Рава-Руською міською радою та Куликівською селищною радою.

В рамках проєкту викладачі кафедри прочитали курс лекцій з таких дисциплін, як «Менеджмент», «Фінансова грамотність», «Лідерство та мотивація», «Управління в органах місцевого самоврядування» та «Тайм-менеджмент», частина з яких була проведена в стінах ЛНУП для ознайомлення зі структурою університету та студентським життям, а інша частина – у формі виїзних занять у відповідних школах.

Фінальним ж етапом для учасників проєкту стала можливість пройти тест для перевірки набутих знань та визначення найкращих.

Підсумовуючи проєкт, ректор університету спільно з представниками громад наголосив на важливості освіти в майбутній перемозі над росією та на потребі кооперації зусиль представників шкіл та університетів для полегшення вибору майбутньої професії учнівської молоді, після чого ректор нагородив учасників проєкту дипломами переможців, а представники громад – цінними подарунками.

Переможцями проєкту стали:

● Рава-Руська громада:

- Ангеліна Гонсеровська, учениця Рава-Руського ЗЗСО І-III ступенів № 2 (1 місце);

- Юрій Пістун, учень Рава-Руського ЗЗСО І-III ступенів № 3 (2 місце);

- Соломія Ногаль, учениця Рава-Руського ЗЗСО І-III ступенів № 2 (3 місце).

● Куликівська громада:

- Лілія Заремба, учениця Куликівського ОЗЗСО І-III ступенів (1 місце);

- Роксоляна Паночко, учениця Куликівського ОЗЗСО І-III ступенів (2 місце);

- Вікторія Денис, учениця Куликівського ОЗЗСО І-III ступенів (3 місце).

● Жовківська громада:

- Михайло Давиденко, учень Жовківського ЗЗСО І-III ступенів № 1 (1 місце);

- Єлизавета Пришляк, учениця Сопошинського ЗЗСО І-III ступенів (2 місце);

- Анастасія Татомир, учениця Жовківського ЗЗСО І-III ступенів № 1 (3 місце).