Д.е.н., в.о. проф. кафедри економіки ЛНУП Ірина Черевко та здобувачі вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» в рамках Всеукраїнської просвітницької кампанії до Міжнародного дня інтелектуальної власності взяли участь у заході «Жінки та інтелектуальна власність: каталізатор інновацій і творчості», що реалізувався Департаментом «Академія інтелектуальної власності» УКРНОІВІ спільно з Науково-освітнім центром з інтелектуальної власності, кафедрою інтелектуальної власності та інформаційного права інституту права КНУ. Захід проходив в рамках проєкту «IP connecting students».

До Міжнародного дня інтелектуальної власності в рамках заходу «Жінки та інтелектуальна власність: каталізатор інновацій і творчості» д.е.н., в.о. проф. Ірина Черевко провела відкрите заняття, присвячене важливості створення умов для сприяння підвищенню ролі жінок у формуванні інтелектуальної власності з метою інтенсифікації інноватизації економіки, під час якого розглядались найбільш помітні постаті жінок, зокрема з України, у світі інтелектуальної власності.

Підсумовуючи конференцію, професор Ігор Яців зазначив, що плідно та у цікавому стилі було обговорено низку аспектів теоретичного, методологічного та прикладного характеру, що стосуються розвитку підприємництва і торгівлі.
Важливими були пропозиції щодо вдосконалення наукового забезпечення підприємницької сфери.
Водночас усі учасники конференції висловили згуртовану позицію щодо нашої перемоги.