24 січня 2024 р. відбулася зустріч декана факультету управління, економіки та права ЛНУП Володимира Коваліва з представниками ТОВ «Спарроу Мінералс» (Sparrow Minerals), а саме директором Леонідом Антоновим та керівником відділу продажів Марією Баран. В ході зустрічі обговорено підготовку до підписання меморандуму про співпрацю, започаткування проєкту з дуальної освіти та підготовку до проведення тренінгу з ефективних продажів для студентів.
«Спарроу Мінералс» – компанія, що розвивається, але вже встигла завоювати своє місце на ринку мінеральних добрив. Індивідуальний підхід та найкращий сервіс для клієнта є місією компанії. Компанія є експортером і постачальником сільськогосподарської продукції та продуктів переробки як на внутрішній ринок України, так і на міжнародні ринки, має широку мережу постачальників і покупців, що дозволяє пропонувати клієнтам конкурентні умови. Для детальнішої інформації про компанію: https://sparrow-minerals.com.
Сподіваємось на довготривалу та плідну співпрацю щодо підготовки висококваліфікованих кадрів у сфері економіки та управління.