Освітній проєкт «Junior manager», започаткований кафедрою менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого, – це перший крок до досягнення заданих цілей та розвитку власного потенціалу.
13 лютого 2024 р. у рамках виконання меморандуму про співпрацю між Львівським національним університетом природокористування та Новояворівською міською радою учнівська молодь ЗЗСО Новояворівської ТГ долучилась до реалізації освітнього проєкту «Junior manager».

Під час візиту учнів до університету було проведено анкетування та відбір найкращих і мотивованих учасників проєкту.
З вітальним словом та побажанням успіхів у реалізації задуманого до учасників проєкту звернувся в.о. ректора університету, д.с.-г.н., професор Василь Лопушняк.
Учні отримали можливість прослухати свою першу лекцію у стінах університету на тему «Менеджмент як мистецтво досягнення цілей». Лектором виступила завідувачка кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого, доцент Лілія Войнича.
Потім відбулася зустріч із деканом факультету управління, економіки та права, доцентом Володимиром Ковалівим, який ознайомив потенційних абітурієнтів з умовами вступу у 2024 році, перспективами здобуття вищої освіти на факультеті, можливостями для академічної мобільності та особистісного розвитку.
Також учасники проєкту відвідали Музей історії університету, Музей провідника ОУН Степана Бандери та Музей професора Євгена Храпливого.
Модератор зустрічі, проректор з навчально-виховної роботи, доцент Юрій Дубневич ознайомив учнів з інфраструктурою університету, а також зацікавив їх можливостями для самореалізації у позанавчальному процесі.
І це лише початок роботи освітнього проєкту «Junior manager».
«Junior manager» – це можливість не лише отримати нові знання та вміння, а й стати частиною проєкту, спрямованого на розвиток молоді та формування майбутніх лідерів, а в подальшому і здобувачів вищої освіти Львівського національного університету природокористування.
Творимо майбутнє разом!