Співпраця факультету управління, економіки та права має значні та плідні традиції. Ось і 27 березня велика група викладачів факультету взяла участь в навчальному візиті на філію Контінентал Фармерз Груп у Вирові.
Старанно продумане відвідування цього інноваційного агрохолдингу включало ознайомлення з виробничими процесами та технологіями зберігання картоплі, участь у лабораторних дослідженнях якості продукції та основне – навчальну зустріч в офісі. Сергій Погорілий, керівник блоку «Вирів (картопля)», провів екскурсію виробничими потужностями, а Ярослав Кобаренко, провідний інженер з охорони праці, провів інструктаж з охорони праці. Заздалегідь підготовлені питання лягли в основу презентацій фахівців компанії. Зокрема, керівник кластера «Картопля» Орест Кравчук розповів про управлінські та інноваційні зміни в діяльності компанії, на фінансово-обліковий та комерційний блок питань відповів Сергій Овсяний, начальник відділу бухгалтерського обліку підприємства. Про те, як побудована корпоративна етика, соціальна відповідальність, співпраця з громадами та робота із персоналом, детально виклали старший менеджер зі зв’язків з громадськістю Дмитро Мороз та провідний менеджер з персоналу Наталія Рій.
Пов’язані із цим запитання-відповіді та дискусія були тривалими та особливо наповненими змістом.
Як відзначив декан факультету доц. Володимир Ковалів, викладачі отримали не лише чимало найновішої інформації, але й приклади сучасних підходів до управління аграрними підприємствами.
Подячні оплески були своєрідною емоційною оцінкою навчального візиту. Попереду – розвиток співпраці за конкретизованими напрямками, включення набутих знань і навичок у навчальний процес.
Співпраця факультету управління, економіки та права ЛНУП із Контінентал Фармерз Груп, набираючи нових форм та методів, розвивається!