«Добрі традиції Галичини» – так називається чудовий захід, організований відомим ресторатором Кумпель-Груп, Клубом Галицької Кухні та Департаментом АПР Львівської ОДА. Оскільки усі новації у агробізнесі, вдалі спроби підтримати місцеві ініціативи цікаві для нас у науковому та академічному плані, то як нам не долучитись на цього? На ярмарку переважно рекламували, продавали, частувались кулінарною продукцією, виробленою із місцевих продуктів. Приємно було зустріти багатьох сільськогосподарських виробників та виробників продуктів, з якими кафедра співпрацює тривалий час.
Чимало відомих людей завітали у Палац мистецтв, щоб поринути у світ мистецтва смачної та здорової їжі. Зокрема, серед гостей можна було побачити голову ОДА Олега Синютку та його заступника Ростислава Замлинського, які не лише спілкувались з іншими учасниками, але й зацікавлено дегустували деякі продукти. Також на ярмарку, окрім торгівлі та приготування наїдків, відбувались розмаїті ремісничі майстер-класи, була запальна музична програма від гостей із Хорватії та відкриті дегустації сирної та м'ясної продукції.
Ми ж пропонували свій, дуже специфічний не кулінарний продукт – інформацію про нову спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Доречними виявились підготовлені листівки та змістовний банер.
Фахові роз’яснення усім бажаючим надавали доценти Анатолій Іванов та Ірина Костецька. Допомагали їм наші чарівні студентки Мар'яна Маяк та Соломія Минурка. Начальник Департаменту АПР Наталія Хмиз позитивно оцінила участь кафедри у ярмарку та відзначила нашу тісну співпрацю у багатьох напрямках роботи.