На факультеті управління, економіки та права ЛНУП відбулася одна з найочікуваніших і найважливіших подій року – посвята у студенти! Наші першокурсники зробили перший крок на шляху до здобуття знань, розвитку і професійного зростання. Ця церемонія символізує не просто приєднання до великої університетської родини, але й початок великої подорожі, яка відкриє перед ними нові горизонти.
Цьогоріч на навчання на перші курси зараховано понад 350 студентів, а це в два рази більше, ніж минулого року. До магістратури на факультет в цьому році вступило 224 особи. Вперше за довгий час загальна кількість студентів денної форми навчання на факультеті перетнула позначку в 1000 осіб.
Дорогі наші першокурсники!

Попереду у Вас – роки, сповнені цікавих лекцій, захопливих проєктів та незабутніх студентських свят. Кожен день принесе Вам нові знання, виклики та можливості.
Бажаємо Вам наполегливості у навчанні, натхнення у досягненні цілей і віри в свої сили! Нехай кожен Ваш крок буде впевненим, кожне рішення – мудрим, а кожне досягнення – заслугою Вашої праці та старань. Пам’ятайте, що ми завжди поруч і готові підтримати й допомогти на цьому шляху.
Вітаємо з початком цього чудового етапу Вашого життя!
Попереду – лише найкраще!