11 вересня 2024 року відбулася зустріч студентів 1 курсу факультету управління, економіки та права з представниками відділу з організації виховної роботи студентів, ССО «Основа» та керівниками художніх колективів ЛНУП. У вступному слові керівник відділу з організації виховної роботи Оксана Качмар зазначила, що у нашому закладі, де свого часу навчався провідник ОУН-УПА Степан Бандера, особлива увага приділяється патріотичному вихованню студентської молоді та збереженню культурних традицій нашої нації. Вона наголосила на важливості та можливостях фізичного, духовного і творчого розвитку особистості у ЛНУП та представила студентам усіх гостей зустрічі.
Практичний психолог Мирослава Ходакова підкреслила важливість збереження ментального здоров’я у непростих умовах сьогодення і анонсувала низку тренінгів, які найближчим часом планує провести в академічних групах.
Надзвичайно мотивуючим був виступ голови ССО «Основа» Ернеста Яроцького, який нагадав, що студентські роки – це один із найкращих періодів життя, під час якого не лише завершується формування особистості кожної людини, але й закладається міцний фундамент для досягнення багатьох життєвих і професійних цілей.
Оваціями студенти зустріли засновника і багаторічного керівника ансамблю народного танцю «Первоцвіт» Побєду Харісова, який зазначив, що студенти-економісти завжди формували основу цього славного колективу.
Після презентації усіх художніх колективів чимало студентів факультету зголосилися стати їхніми учасниками і розвивати свої творчі таланти. Сподіваємося незабаром побачити наших чудових студентів на університетській сцені